pokušava ga kopirati

Leo Messi želi biti 'cool' kao Cristiano Ronaldo; sad je za to potrošio 15 milijuna dolara

10.12.2018 u 06:43

Bionic
Reading

Leo Messi ne mora se više nikome dokazivati ili pravdati, jedan je od najboljih i najplaćenijih svjetskih ngometaša. No, čini se kako Argentinca i dalje 'proganja duh' Cristiana Ronalda te zbog toga u nekim stvarima izvan nogometnih terena želi biti 'cool' kao i Portugalac. Zato ga često pokušava kopirati, ali mu baš i ne ide...

Najnovija investicija Lea Messija (31) koštala je okruglo 15 milijuna dolara. Da, argentinski čarobnjak nema se baš čime pohvaliti u ovom 2018. godini, nije mu išlo ni s Barcelonom, ni s argentinskom reprezentacijom, a sve individualne trofeje za najboljeg svjetskog nogometaša uzeo mu je naš Luka Modrić.

No, ne trebate strahovati, Messi je i dalje jedan od najboljih svjetskih nogometaša, ujedno i jedan od najbolje plaćenih, tako da će se već nekako snaći. Problem Lea Messija je u tome što mu, barem tako tvrde španjolski mediji, nedostaje osobnosti. Nema Messi 'ono nešto' što ima, recimo, Cristiano Ronaldo, zbog čega je Portugalac 'frajer', a Messi tek jedan od mnogih. Nema taj stav, nema tu 'kreaciju' izvan terena, ne zna se pohvaliti novim automobilom, novim sunčanim naočalama, brodom ili - avionom.

Španjolci navode kako Leo Messi nije bio zadovoljan dosadašnjim avionom Embraer Legacy 650 te je odlučio na novu igračku za sebe i obitelj potrošiti ravno 15 milijuna dolara. Nije problem, ima se. A i zgodan je to dar za nadolazeće blagdane. Kad već 2018. godina nije bila neka utješit će se novim avionom!

Problem je u tome što je Messi još jednom kopirao Ronalda. Kupi je putnički avion marke Gulfstream V, isti model već nekoliko godina za svoja putovanja koristi i Ronaldo, a ako ga Messi prati na društvenim mrežama mogao je iz prve ruke vidjeti sav luksuz kojeg pruža ova letjelica.

Dakle, Gulfstream V prima čak 16 putnika, a u luksuznoj verziji ima dvije kupaone (jedna s tušem!), dvije kuhinje, dva kreveta... I još hrpu ostalih 'pomagala' koje interkontinentalne letove u takvim avionima čine apsolutnom ugodom. Tako će Messi s obitelji sad češće moći 'zapaliti' za Argentinu i to u svom aranžmanu.

Kako bi svima dao do znanja čiji je avion, Messi je odmah naredio da se na repu iscrta njegov broj 10, a na ulaznim stepenicama ispisana su imena članova njegove obitelji - tako dok se penjete od dna vas prate djeca Mateo, Ciro i Thiago, potom ide supruga Antonela, a posljednja stepenica prije ulaska u avion skromno nosi ime - Leo.

Avion je Messiju isporučen u Argentini, trenutno se nalazi na aerodromu u Buenos Airesu gdje mora odraditi neke probne letove prije nego što dobije uporabnu dozvolu. Messi je odlučio i to kako će za svog 15 milijuna dolara vrijednog ljubimca na aerodromu u rodnom Rosariju izgraditi poseban hangar u kojemu će biti na sigurnom...

  • +14
Lionel Messi - jedan od najvećih nogometaša svih vremena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia