SLUŽBENO

Hajdukovac u Dinamu: Ovo je korak više u mojoj karijeri!

20.06.2014 u 15:11

Bionic
Reading

Franko Andrijašević novi je igrač Dinama! Ovaj 23-godišnji vezni igrač prošao je liječnički pregled i u petak potpisao petogodišnji ugovor s najboljim hrvatskim klubom!

Kao što su u Dinamu u srijedu najavili Andrijašević je postao novi igrač Modrih.

'Jako sam sretan i zadovoljan što sam došao u Dinamo. Prije nego se okrenem budućnosti, želim se zahvaliti Hajduku na svemu jer su me odgojili, ali ovo je ipak korak više u mojoj karijeri. Dinamo je veliki klub koji stalno osvaja trofeje i igra europska natjecanja, ambicije su velike i dolazak ovdje je za mene golemi sportski izazov,' kazao novi igrač Dinama te istaknuo:

'Svakako bih htio reći da mi je drago što će odšteta koju će Hajduk dobiti za mene pomoći igračima i radnoj zajednici u financijskom smislu.'

Franko će u Dinamu itekako pojačati iako impresivnu konkurenciju u veznom redu.

'Znam da Dinamo ima niz kvalitetnih igrača, a dosta veznih je došlo baš u ovom prijelaznom roku. Ipak, puno je utakmica, a i svakako vjerujem u sebe i vlastite mogućnosti. Cijenim svakoga i na meni je svaki trening davati sve od sebe, a onda će treneri odlučiti tko će dobiti priliku,' zaključio je novi igrač Modrih.


Franko je i sam spomenuo trenere, a onaj glavni, Zoran Mamić, bio je jako zadovoljan obavljenim poslom.

'Dugo već pratimo Franka i zadovoljni smo što smo ga uspjeli dovesti u Dinamo. Kada se otvorila mogućnost nismo previše razmišljali i sretni smo što je Franko s nama u svlačionici. Radi se o tipu modernog veznog igrača koji igra u oba smjera, opasan je u prekidima i sigurni smo da će donijeti dodatnu kvalitetu našoj igri.'

Novi igrač Modrih se odmah priključio suigračima, a prve minute u dresu najtrofejnijeg hrvatskog kluba možda će upisati već ove nedjelje kada Dinamo gostuje u Pleternici. Bio bi mu to nezaboravni poklon za rođendan koji pada na isti dan.