napokon su reagirali

Hajduk poslao žestoko priopćenje, ali svi se pitaju zašto su 'bili' toliko čekali

08.03.2024 u 17:22

Bionic
Reading

S Poljuda je napokon stigla reakcija nakon svih nemilih događaja oko suđenja u SuperSport HNL-u te nakon što je Dejan Vuković, jedan od pomoćnih sudaca, uhićen zbog prijetnji dopredsjedniku Sudačke komisije HNS-a Vladi Svilokosu

Podsjetimo, Dejan Vuković, jedan od pomoćnih sudaca SuperSport HNL-a, poslao je jasnu i nedvosmislenu poruku dopredsjedniku Sudačke komisije HNS-a Vladi Svilokosu.

'Preuzmeš li funkciju, mogao bi uskoro sinu na sprovod. Kćer nećemo dirati. Za sada... Pamet u glavu', stoji u poruci kojom je Vuković prijetio Svilokosu uz napomenu da ju je završio potpisom i pozdravom HŽV.

Zbog svega su iz Hajduka odmah reagirali priopćenjem.

'Zgroženi smo konstatacijom i činjenicom da službene osobe koje sudjeluju u donošenju odluka i utječu na konačan rezultat natjecanja SuperSport HNL koriste i diskreditiraju časno ime i krilaticu HNK Hajduk na perfidan, prizeman i negativan način. Očito je da se puštanjem VAR snimki u javnost otvorila Pandorina kutija afera koje se iz dana u dan samo gomilaju, a njihovi dionici svojim izjavama, opravdanjem i ponašanjem samo kompromitiraju svoj status, ali i hrvatski nogomet u cjelini.

Svjedoci smo posljednjih 10 dana da se na bilo koji način pokušava spriječiti i omalovažiti dugogodišnja borba Hajduka i njegovih navijača za čist i neokaljan hrvatski nogomet. Borili smo se i dalje ćemo se boriti, ali jednako tako i osuđujemo sve anomalije, prijetnje i nasilja neovisno s koje strane dolaze.

Pratimo i pozdravljamo sve konstruktivne promjene koje se događaju, ali želimo da one ne budu samo trenutno gašenje požara nego trajna odluka za postavljanje novih standarda kojima će se trajno onemogućiti povratak na staro.

Zanima nas isključivo zdrav hrvatski nogomet i liga koji će biti regularna, kvalitetnija i jednaka za sve. Ustrajat ćemo na svom putu, a sve koji dijele ljubav prema Hajduku pozivamo da u svakom trenu budu dostojni spominjanja tog imena, a one koji se lažno pozivaju na ovaj Klub ne želimo ni blizu Kluba ni blizu hrvatskog nogometa.

HŽV!', stoji u priopćenju Hajduka.