TALIJAN ENGLESKOG TIPA

Hajduk ponudio Reji sve što ima, dogovor blizu?

12.02.2015 u 13:11

Bionic
Reading

Nakon ostavke Igora Tudora Hajduk i dalje traga za novim šefom stručnog stožera, a prema novim informacijama približava se trenutak dogovra s renomiranim Talijanom Edoardom Rejom

Hari Vukas je uspješno odradio kup dvoboj protiv Vinogradara, ali Hajduk i dalje traga za provjerenijim rješenjem. I dalje je u fokusu potrage talijanski stručnjak Edoardo koji je prvi mandat na Poljudu završio 2010. godine. U međuvremenu je u dva navrata trenirao Lazio i trenutno je baz angažmana.

Dosadašnji pregovori Hajduka i Rejinog zastupnika Naletilića zapeli su (vidi čuda!) na financijskim uvjetima, no Hajduk je, javlja Slobodna Dalmacija, odlučio pojačati svoju ponudu i izazvao zadovoljstvo u pregovaračkom taboru Talijana.

'Izgledi za suradnju ovime rastu i sada je gospodin Reja sklon dolasku. Iz Hajduka su doista na djelu pokazali veliku želju, daju 'misteru' široke ovlasti da sve posloži u što je uključen i rad s mladima. U ponedjeljak će dobiti odgovor da ili ne. Ovo je sada vrlo konkretna i korektna ponuda,' izvještava Marko Naletilić koji nije govorio o financijskom aspektu. Smatra se da je ona sada prešla primanja od 200.000 eura godišnje.