traži se golgeter

Hajduk je u potrazi za napadačem, ali za sada nitko ne želi u Split; 'bili' novu metu pronašli u slavnom talijanskom klubu

29.01.2020 u 21:12

Bionic
Reading

U Hajduku rješenje za napada vide u Manuelu Pucciarelliju iz Chieva Verone koji vrijedi milijun i 800.000 eura

Hajduk je u potrazi za pojačanjima koja bi ih održala u vrhu i osigurala drugo mjesto i borbu za Ligu prvaka iduće godine. Novi trener Igor Tudor želi dovesti napadača, ali za sada je naišao samo na tri odbijenice.

Najprije ih je Salernitana odbila za napadača Lamina Jallowa za kojeg su kasnije odbili ponudu jednog saudijskog kluba. Posao između 'bilih' i reprezentativnog suigrača Barryja Hamze propao je jer je Jallow odio doći u Split.

Na radaru Hajduka bio je i bosanskohercegovački reprezentativac, 23-godišnji Hamza Čataković koji nastupa za slovački Trenčin. Bijeli su nudili 150.000 eura za polugodišnju posudbu, ali Slovaci nisu htjeli tek tako pustiti najboljeg strijelca pa je posao propao na financijskom dijelu priče.

Zadnji koji je odbio Hajduk je švedski reprezentativac Mikael Ishak iz Nürnberga kojem na kraju sezone istječe ugovor. Na ljeto vjerojatno napušta klub jer ne planira potpisati novi ugovor, ali preko njemačkih medija se javno ogradio od Hajduka i zatvorio ta vrata.

Splićani ne odustaju od potrage za novim rješenjem u napadu, a izgleda da su ga pronašli u talijanskom Chievu iz Verone. Riječ je o Manuelu Pucciarelliju koji je svoj sadašnji klub obavijestio da želi otići, a istog trena su se javila tri zainteresirana kluba.

Uz Hajduk, za njega interes pokazuju i grčki Atromitos i talijanska Pescara. Vrijednost na Transfermarktu mu je milijun i 800.000 eura, a ugovor mu traje do lipnja 2021. godine. Ove je sezone u talijanskoj Serie B odigrao osam utakmica i zabio dva gola, te uspio zaraditi jedan crveni karton.