Ipak se neće zadržati

Hajduk ostaje bez važne karike: Iako je s 'bijelima' sanjao o naslovu prvaka, zov španjolskog prvoligaša ne može odbiti

23.01.2020 u 12:19

Bionic
Reading

Povremeni hrvatski reprezentativac Filip Bradarić (27) napustit će Hajduk te ovaj tjedan otići na šestomjesečnu posudbu u španjolskog prvoligaša Celtu Vigo, objavile su lokalne novine La Voz de Galicia i Faro de Vigo

Povremeni hrvatski reprezentativac Filip Bradarić (27) napustit će Hajduk te ovaj tjedan otići na šestomjesečnu posudbu u španjolskog prvoligaša Celtu Vigo, objavile su lokalne novine La Voz de Galicia i Faro de Vigo.

Bradarić je član talijanskog Cagliarija na jednogodišnjoj posudbi u Hajduku, a za šest mjeseci trebao bi se vratiti u Cagliari.

Talijanska momčad je međutim, prekinula posudbu u Hajduku kako bi ga posudila Celti za 500.000 eura, a na kraju sezone će španjolski klub moći otkupiti njegov ugovor, navode Španjolci.

Celta Vigo se nalazi u zoni ispadanja u prvoj španjolskoj ligi, na 18. mjestu među 20 klubova. Bradarić bi ondje zamijenio 25-godišnjeg slovačkog reprezentativca Stanislava Lobotku koji je prije tjedan dana prešao u Napoli za oko 20 milijuna eura.

Ove sezone je za Hajduk odigrao deset utakmica i dva puta asistirao. S Hrvatskom ima šest nastupa i srebrnu medalju sa Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.