ISPUNJENE TRIBINE

Hajduk i Dinamo bez problema do pobjeda

19.01.2009 u 09:08

Bionic
Reading

Dinamo i Hajduk odigrali su pripremne susrete u Čilipima i Sinju. Oba hrvatska vodeća kluba nisu imala problema sa svojim niže rangiranim domaćinima, a u oba slučaja tribine su bile lijepo popunjene

Hajduk je gostovao kod Konavljanina, kojega je tijekom jeseni izbacio iz kupa. Splićani su već u devetoj minuti otvorili 'račun' nakon asistencije Gabrića i pogotka Oremuša. Deset minuta kasnije, Ibričić je uposlio Tomasova koji svojim prvim golom u dresu Hajduka udvostručuje vodstvo, dok je konačan rezultat u posljednjoj minuti postavio dvostruki strijelac Mirko Oremuš.

Dinamo je gostovao kod Junaka iz Sinja i također slavio sa 3:0. Nakon što je Butina u situaciji jedan na jedan spriječio vodstvo domaćina, vodeću momčad HNL-a dalekometnim je udarcem u vodstvo doveo Ivica Vrdoljak. Nakon odmora ušao je Balaban, koji je prvo solo prodor ukrasio pogotkom sa 15 metara, da bi 15-ak minuta kasnije asistirao Sivonjiću za njegov prvijenac u plavom dresu. Mirko Hrgović, rodom Sinjanin, nije nastupio zbog ozljede nožnog prsta.

U Sinju se okupilo oko dvije tisuće gledatelja, dok su Konavljanin i Hajduk pratili njih tri tisuće.