USPJEŠNI PREGOVORI

Hajduk dobio trenera, ali Maleš ne želi reći tko je on

27.05.2011 u 10:26

Bionic
Reading

U četvrtak su se Maleš i Nižetić vratili iz Njemačke, gdje su imali razgovore s novim trenerom Hajduka. Nakon povratka, predsjednik 'bilih' je potvrdio da klub ima novog trenera, ali nije želio reći o kome se radi

Iako se o tome špekuliralo i ranije, u četvrtak navečer i službeno su se rastali Ante Miše i njegov pomoćnik Stipe Andrijašević s Hajdukom. 'Bili' u ovom trenutku nemaju trenera, no kako stvari stoje, to neće još dugo potrajati.

Čelni ljudi Hajduka, predsjednik Maleš te njegov pomoćnik za struku Milo Nižetić, vratili su se u Split nakon što su nekoliko dana boravili u Njemačkoj, gdje su pregovarali s novim trenerom Hajduka i navodno sve dogovorili, ali još ne žele izlaziti u javnost s imenom.

'Mogu vam prenijeti da su razgovori bili uspješni te da su obje strane zadovoljne. Preostalo nam je još samo definirati detalje ugovora, a u interesu obje strane je da u ovom trenutku ne izlazimo u javnost s imenom kandidata. Očekujem objavu njegova imena u najkraćem mogućem roku', prenosi 24 sata riječi predsjednika Maleša.