Gosti ga prepoznali

Gregg Popovich, trener s najviše pobjeda u NBA povijesti, stigao na odmor u Dubrovnik; doznali smo što ga je oduševilo te o čemu je najviše pričao

19.05.2022 u 14:23

Bionic
Reading

Legendarni košarkaški trener Gregg Popovich, koji vuče podrijetlo s ovih prostora, u Dubrovniku provodi odmor nakon što je sa San Antonio Spursima završio NBA sezonu

U bogatoj trenerskoj karijeri Gregg Popovich - jedan od trenera svih vremena - sa San Antonio Spursima osvojio je pet titula NBA prvaka (1999, 2003, 2005, 2007, 2014), a vlasnik je i olimpijskog zlata iz Tokija prošle godine s američkom reprezentacijom.

U 26 sezona, koliko je glavni trener San Antonio Spursa, nedavno se upisao povijesne knjige kao trener s najviše pobjeda u NBA-u. I tu ne misli stati jer 73-godišnji Gregg Popovich ne razmišlja o odlasku u mirovinu.

Tijekom odmora u Dubrovniku posjetio je i luksuzni restoran Posat koji vode Ivica Udženija i Marijo Ševelj, poznat po ribljim specijalitetima, koji su prije njega posjećivali mnoge poznate osobe poput udovice Kobea Bryanta, Vanesse Bryant, zatim holivudskog glumca i redatelja Harrisona Forda, nogometaša Marcela i drugih.

'Počašćeni smo zbog posjeta Gregga Popovicha, legendarnog NBA trenera s najviše pobjeda u povijesti lige. Možete primijetiti koliko je entuzijastično bilo naše osoblje. Dobro došao u Dubrovnik', objavili su iz restorana Posat u kojem je, kako doznajemo od gostiju koji su se tamo zatekli, stigao s prijateljem.

Bio je toliko oduševljen hranom, ambijentom i osobljem da je, kako su nam rekli neki gosti, fotografirao svaki detalji i nekoliko puta je ponovio da ovakvom restorana nema u SAD-u i da bi bio najsretniji čovjek na svijetu kada bi cijeli restoran i osoblje mogao preseliti u San Antonio. Naravno, djelatnici restorana ostali su u čudu jer takav kompliment dosad sigurno nisu dobili.

Nakon večere Popovich, koji po majici vuče podrijetlo iz Hrvatske, točnije s Korčule, a djedu iz Crne Gore, nakon večere se fotografirao s djelatnicima restorana.