BORBA ZA EURO U-21

Gračan uoči Engleske o problematičnom Livaji i očekivanjima

09.10.2014 u 14:08

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reperezentacija igrača do 21 godine ima priliku plasirati se na Europsko prvenstvo. Mali Vatreni moraju u dvije utakmice biti bolji od jake Engleske žele li vidjeti smotru najboljih mladih nogometaša

Prvi okršaj izabranika Nenada Gračana i Garetha Southgatea je u petak (18:45) na stadionu Molineux u Wolverhamptonu. 'Gordi Albion je sjajan ali i mi imamo svoje adute', poručio je za Media servis iz Wolverhamptona naš izbornik.

'Bit će to vrlo zahtjevna utakmica protiv protivnika koji je kvalitetan i koji je isto tako dobio neke igrače iz 'A' sekcije. Mi znamo da imamo kvalitetu, veliku želju, motiv i možemo napraviti pozitivan rezultat u prvoj utakmici, te sebe dovesti u situaciju da u drugoj odlučujemo o odlasku na EURO', rekao je Gračan.

U pomoć je Gračan pozvao i Marka Livaju, igrača neospornih nogometnih kvaliteta, ali i problematičnog karektera.

'Puno je priča oko njega, a u tim godinama se neke stvari događaju. Nitko ne kaže da nije kriv za nešto, ali najvažnije je da je i on svjestan situacije. Vrlo je motiviran što se vidi i po treninzima, a takav profil igrača je protiv Engleza potreban', rekao je izbornik Nenad Gračan.

Početak prve utakmice s Englezima je u 18 i 45 (petak), a uzvrat se igra u Vinkovcima od 18 sati u utorak.