WEST HAM POTVRDIO

Gotovo je: Slaven Bilić dobio je otkaz, utjeha mu milijunska odšteta!

06.11.2017 u 12:19

Bionic
Reading

Ovog ponedjeljka West Ham je potvrdio kako Slaven Bilić više neće biti trener njihove seniorske momčadi, nakon što su 'čekićari' pali u zonu ispadanja porazom protiv Liverpoola...

Naš 49-godišnji stručnjak proveo je dvije i pol godine na čelu londonskog kluba, ali tome je došao kraj ovog ponedjeljka.

  • +3
Slaven Bilić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

West Ham je potvrdio da Slaven Bilić više nije trener londonskog kluba, a presudio mu je pad u zonu ispadanja porazom 1:4 kod kuće protiv Liverpoola u subotu.

Utjeha našem bivšem izborniku ostaje odšteta koja bi prema tvrdnjama britanskih medija mogla iznositi oko dva milijuna funti.

Pomoćnici Nikola Jurčević, Edin Terzić, Julian Dicks i Miljenko Rak Read također s Bilićem odlaze iz West Hama.

'Vjerujemo da je potrebna promjena kako bi klub nastavio dalje u skladu sa svojim ambicijama,' stoji u priopćenju, uz zahvalu hrvatskom stručnjaku.

Biliću je najuspješnija sezona na čelu 'čekićara' bila ona prva kada je osigurao plasman u kvalifikacije za Europsku ligu, da bi nakon odlaska Dimitrija Payeta iz kluba rezultati bili sve slabiji, a to je kulminiralo posljednjih dana razočaravajućim porazima protiv Brightona i Liverpoola te igrom koja nije zadovoljavala ni upravu ni navijače.

Vjeruje se da će klupu preuzeti David Moyes, bivši trener Evertona i Manchester Uniteda koji je trenutno bez posla i prvi je favorit za klupu West Hama.