velika kriza

Ronaldo ovakve dane ne pamti: Sad je već iznenađen i trener Reala!

06.11.2017 u 09:36

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo nije zabio pogodak niti protiv Las Palmasa ove nedjelje te ima samo jedan u 11 utakmica Primere ove sezone, što iznenađuje i trenera Zinedinea Zidanea...

Real je protiv Las Palmasa prekinuo svoj negativan niz i napokon upisao pobjedu kojom je ostao na zaostatku od osam bodova za Barcelonom u Primeri. No, Cristiano Ronaldo svoju lošu seriju nije uspio prekinuti. Naime, golove su postigli Casemiro, Asensio i Isco, ali ne i Portugalac.

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh

Koliko je 32-godišnjak frustriran otkriva i činjenica da nije htio slaviti pogodak Isca sa suigračima, iako je baš on asistirao španjolskom veznjaku.

Ronaldo koji je prije tri sezone utrpao čak 48 golova u Primeri ovako loše golgeterske dane ne pamti, a iznenađen je krizom i njegov trener.

'Znamo da on voli zabijati i da ga to čini sretnim, no svi smo uvjereni da će uskoro početi praviti razliku na terenu. U Primeri to trenutno ne radi, ali radi u Ligi prvaka i koristan je za ekipu. Na kraju će uvijek on biti taj koji pravi razliku,' izjavio je Zinedine Zidane kojem će trebati najbolje izdanje Portugalca ako želi preokrenuti sezonu koja je dosta loše počela za madridski klub...