Ispisao povijest tenisa

Goran Ivanišević emotivno progovorio o Kući slavnih, a prisjetio se i najtežeg poraza u karijeri koji ga je dotukao pa zaključio: 'Nije lako biti moj navijač'

21.07.2021 u 12:20

Bionic
Reading

Goran Ivanišević se za HRT prisjetio svoje velike karijere i najavio nastup Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama

Goran Ivanišević ušao je u tenisku Kuću slavnih, a uoči ATP turnira u Umagu je za HRT progovorio o ovom uspjehu i prisjetio se svoje velike karijere.

'Emocije se i jesu i nisu slegle. Neće to nikad proći. To je poseban događaj. Čekao sam godinu dana, još je i kiša malo pala prije nego sam izašao na binu, ali to je poseban doživljaj. Ući u muzej gdje je povijest tenisa, a onda vidim sebe tamo i pitam se zašto sam tu... Znači da sam nešto dobro napravio. Bila su to prekrasna tri dana, a dodjela je bila na velikom nivou', rekao je Ivanišević pa dodao:

'Onaj Wimbledon je sve promijenio, da mi nisu dali pozivnicu, ne znam što bi bilo. Vrijedilo je čekati.'

Goran se prisjetio i svoje karijere.

'Bilo je puno lijepih trenutaka kao što su prvi osvojeni turnir i Olimpijske igre... Najteže je sigurno bilo kad sam bio poražen u finalu Wimbledona. Onaj prvi poraz i nije tako težak, ali onaj 1998. me dotukao. Tonuo sam sve dublje i dublje, ali izdigao sam se. Nije lako biti moj navijač. Bilo je zanimljivo jer ni ja nisam znao što će biti. Moglo je bolje, ali i gore', rekao je Ivanišević pa kratko najavio Olimpijske igre u Tokiju:

'Đoković je favorit, ali ima konkurenciju. Igra se na dva dobivena seta, bit će jako vruće, a nema ni publike. On je motiviran i spreman, ali neće mu biti lako', zaključio je Ivanišević.