OGROMNA PLAĆA

Gonzalo Higuain prkosi Juventusu; hoće li odbiti i ovu ponudu i povratak u Premiership?

11.07.2019 u 14:51

Bionic
Reading

Argentinski napadač Gonzalo Higuain (31) ne želi iz Juventusa, odbija ponude, ali stigla je nova i to iz Premiershipa odakle se vratio

Higuain je stigao u Juventus u lipnju 2016. u rekordnom transferu talijanskog nogometa – za 90 milijuna eura. No Argentinac je zadnju sezonu proveo na posudbi, prvo je bio u Milanu, a zatim u Chelseaju.

Sada se vratio u matično jato u kojem je novi trener postao Maurizio Sarri koji cijeni Higuaina, ali se svejedno ovaj golgeter našao na transfer listi.

Pojavila se opcija njegovog odlaska u Romu, ali Higuain je to odbio te se odlučio boriti za minutažu u Juventusu.

Bez obzira na njegov jasan stav zainteresiranih kupaca i dalje ima, a jedan od novih je West Ham. 'Čekićarima' je propao transfer Maxi Gomeza iz Celte Viga, a klub su napustili napadači Marko Arnautović, Andy Carroll i Lucas Perez pa su u Londonu u hitnoj potrazi za golgeterom.

  • +10
Argentinski nogometaš Gonzalo Higuain Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenimo kako Higuain ima ogromnu plaću u Juventusu – devet milijuna eura pa je i to jedan od razloga zašto ga se u 'staroj dami' žele riješiti, a i zašto ga si neki zainteresirani klubovi ne mogu priuštiti. Naime, Argentinac se ne želi odreći svojih velikih primanja.