jako loše

Golman bogatog PSG-a se osramotio: Ovako se ne može do europskog vrha!

23.07.2017 u 13:22

Bionic
Reading

U dvoboju International Champions Cupa u Orlandu je PSG izgubio od Tottenhama 2:4, a tragičar susreta bio je golman Kevin Trapp čije su reakcije dotukle francuskog viceprvaka...

Pariški bogati klub u katarskom je vlasništvu i svake sezone ambiciozno najavljuje berbu trofeja, no u prošloj im je Monaco oteo krunu u francuskom prvenstvu, a u Ligi prvaka ispali su nakon neponovljivog preokreta Barcelone na Camp Nouu.

Uoči nove sezone u kojoj će PSG sigurno ponovo biti blizu najboljih europskih momčadi, ove subote Emeryjeva momčad doživjela je razočaravajući 4:2 poraz u Orlandu od Tottenhama, zahvaljujući očajnoj utakmici golmana Kevina Trappa.

Njemački 27-godišnji vratar kupljen je iz Eintrachta za 10 milijuna eura prije dvije godine i uspio se nametnuti stručnom stožeru u Parizu, ali sada je pokazao da može odigrati i katastrofalno.

Prvo je poklonio pogodak Dieru u 18. minuti kojim je Tottenham preokrenuo rezultat, a onda je napravio sličnu glupost u 46. minuti i pokušao se zatim igranjem rukom izvan 16-erca spasiti od blamaže pa je zaradio izravni crveni karton.

Trappova utakmica za zaborav, a sreća da mu se dogodila na International Champions Cupu, ljetnoj ligi bogataša koju i tako nitko pretjerano ozbiljno ne shvaća....