ŠPANjolci oduševljeni

'Gledati Modrića kako rukovodi igrom Reala je nešto čudesno!'

16.02.2017 u 08:38

Bionic
Reading

Nakon trijumfa 3:1 Real Madrida protiv Napolija u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Luka Modrić u španjolskim je medijima dobio pregršt pohvala...

Podsjetimo, 31-godišnji hrvatski veznjak bio je prethodnih tjedana odsutan zbog ozljede bedrenog mišića, no vratio se u subotu protiv Osasune i kao prvotimac startao u važnom dvoboju protiv Napolija ove srijede u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Iako je Real gubio, na kraju su Zidaneovi igrači trijumfirali preokretom 3:1 i većina je zaradila pozitivne ocjene španjolskih medija, uključujući i našeg Modrića.

'Real igra u ritmu kojeg nameće Hrvat. Gledati ga kako rukovodi igrom je nešto čudesno. Daje dinamiku igri momčadi i sjajno se razumije s Jamesom. Iz njegovog talenta i borbenosti Kolumbijca proizašao je preokret nakon primljenog pogotka,' piše dnevnik AS.

Osim Modrića i Jamesa velike pohvale dobili su i Casemiro zbog krasnog pogotka, a posebno Karim Benzema. Dnevnik Marca pod naslovom 'neka se sad netko usuditi zviždati Francuzu' slavi odličnu utakmicu napadača Reala.

Madridski klub tako je stigao do zdrave prednosti uoči uzvrata, a u sljedećim mjesecima pokušat će osigurati titulu u Primeri i ponovo osvojiti Ligu prvaka, drugu godinu zaredom, što nikad nikome nije uspjelo od promjene formata natjecanja početkom devedesetih...