TAKO JE NAJBOLJE

Gdje će sljedeće sezone igrati Dejan Lovren? Ovo je definitivno najizglednija opcija za hrvatskog stopera...

11.07.2019 u 08:45

Bionic
Reading

Liverpool ne namjerava izaći u susret Milanu i spustiti odštetni zahtjev što znači da bi Dejan Lovren i sljedeće sezone trebao biti na Anfieldu

Hrvatskom reprezentativcu ostale su dvije godine ugovora s Liverpoolom, ali ovoga ljeta za njegove usluge ozbiljno je zagrizao Milan, posrnuli talijanski velikan koji ima i ozbiljnih problema s financijama pa ga je Uefa izbacila iz Europe za sljedeću sezonu.

Milan već dugo vremena prati Lovrena, uspostavljen je i kontakt s agentom našeg stopera, a 'rossoneri' su imali plan drastično smanjiti odštetu kako bi kupili hrvatskog braniča, no ta opcija im je propala.

Naime, talijanski mediji tvrde kako Jürgen Klopp računa na Lovrena (koji je isto izrazio želju za ostankom), sezona je duga, ima mnogo utakmica i bit će prilika za svakoga. Isto tako ni u Liverpoolu ne žure s prodajom Lovrena pa tako uopće ne razmatraju da smanje odštetu koja prema nekim procjenama iznosi 25-30 milijuna eura.

  • +8
Hrvatski nogometaš Dejan Lovren Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Novac je koji to u Milanu ne mogu ili ne žele platiti, tamo bi radije Lovrena za dvostruko manji iznos, pa sve vodi tome da će Lovren i sljedeće sezone nositi dres 'redsa' u kojem je od srpnja 2014. i u kojem je osvojio prošle sezone Ligu prvaka.