AKO NEMA MEDALJE…

Francuski košarkaši se tješili alkoholom i odbojkašicama

14.08.2012 u 12:48

Bionic
Reading

Strani mediji su iskopali priču o noćnom provodu francuskih košarkaša koji su u noćnom klubu odlučili ubiti tugu zbog četvrtfinalnog poraza od Španjolaca

Francuska je u četvrtfinalu zaustavljena od Španjolske, a 'galskim pijetlovima' poraz je teško pao pa je iživcirani Nicolas Batum na kraju utakmice u međunožje udario suparničkog igrača Juana Carlosa Navarra.

Ipak, umjesto tučnjavom, bijes i tugu Toni Parker i društvo odlučili su utažiti alkoholom pa su se zaputili na 'team building' u londonski noćni klub.

Tamo su si brzo pronašli društvo u zgodnim njemačkim odbojkašicama i zabava je počela. Prema navodima stranih novinara, popilo se šampanjca i skupocjenih alkoholnih pića u vrijednosti 20 tisuća dolara.

Račun je platio Boris Diaw koji je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa San Antonio Spursima u iznosu od devet milijuna dolara.

Francuz je ostavio i napojnicu od dvije tisuće dolara, a ostala je nepoznanica jesu li košarkaši i odbojkašice nastavili druženje i nakon izlaska iz noćnog kluba.