IGRAČ SLAVEN BELUPA

Filip Marčić 12 sati bio na otrežnjenju u policiji

20.09.2010 u 17:49

Bionic
Reading

Nogometaš Slaven Belupa Filip Marčić noć je proveo u policiji nakon što su ga policajci zatekli za upravljačem automobila, i to pod utjecajem alkohola (1,61 posto promila). Iz koprivničkog kluba promptno su reagirali i Marčić više nije član Slavena

Kako prenose Sportske novosti, nogometaš Slaven Belupa Filip Marčić napravio je glupost te ga je policija zaustavila sa 1,61 posto promila u krvi. Nakon toga Marčić je zadržan u policijskoj stanici 12 sati na triježnjenju. Protiv njega slijedi prekršajni prijedlog, a poznato je da su ga se u Slaven Belupu nakon ovog incidenta prekrižili.

'Rekao sam na startu igračima, kad smo kretali u prvenstvo, da svaki igrač može biti bolji ili lošiji, ali sportske i ljudske norme kluba i sredine gdje živiš trebaju se poštivati jer od toga, konačno, i živimo. Marčić se ogriješio i to je samo točka na njegovo nesportsko ponašanje. Od danas on više nije u našoj svlačionici. Zbog neprofesionalnog ponašanja već je prošloga tjedna kažnjen novčano, nakon čega sam s njim razgovarao. Očito je da iz tog razgovora ništa pozitivno nije shvatio i od danas više ne stanuje u ovoj svlačionici niti će s nama trenirati. Slučaj će rješavati strukture kluba', prenose Sportske novosti riječi trenera Slaven Belupa Mile Petkovića.