emocije ne popuštaju

Filip Hrgović nakon najveće pobjede u karijeri, vjerojatno i nakon neprospavane noći, obratio se navijačima: Znam da zvuči kao klišej...

21.08.2022 u 11:29

Bionic
Reading

Hrvatski boksački teškaš Filip Hrgović u svom je 15. profesionalnom nastupu upisao i 15. pobjedu svladavši u Jeddahu jednoglasnom odlukom sudaca Kineza Zhileija Zhanga nakon 12 rundi.

Ova je pobjeda Hrgoviću donijela status izazivača za naslov po verziji IBF. Naravno, mnogi su odmah pomislili da bi to mogla i trebala biti borba s Ukrajincem Oleksandrom Usik. Ali to ipak ne mora biti tak. Jer u boksu postoje razni klanovi, razne menadžerske struje. I zato treba biti strpljiv, pričekati još neko vrijeme i znat će se protiv koga bi Hrgović trebao u ring za jedna od pojaseva.

A da je zadovoljan, odnosno bolje reći presretan zbog ovog uspjeha, iako dio boksačke publike ne krije razočarenje ovakvom pobjedom, Hrgović je poslao i poruku svojim navijačima.

15-0!!! Dragi moji navijači, hvala vam od srca na vašoj podršci! Znam da zvuči kao klišej, ali ja ovdje ne bih stajao da nije bilo moje obitelji, mog tima i VAS! Hvala vam na vašim lijepim komentarima i čestitkama. Zaista je predivno vidjeti kada se svi raduju tvom uspjehu, ovo je naša zajednička pobjeda!