MRŠAVA PONUDA

Fenerbahče traži spas u Jelaviću

08.09.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Turski prvoligaš Fenerbahče spreman je ponuditi osam milijuna eura za Nikicu Jelavića. Hrvatski reprezentativni napadač zadnjih je dana prijelaznog roka bio spominjan u kontekstu mogućeg odlaska u Liverpool

Pitanje je koliko bi Jelavić bio spreman prihvatiti taj poziv s obzirom na to da je već puno puta isticao da mu je životni san zaigrati u Premiershipu. 
Tim više što na stolu već ima ponude nekoliko engleskih klubova, a ne tako davno pisalo se da je za njega zagrizao i veliki Manchester United.

Nikica ima ugovor s Rangersima do 2014. godine i sigurno je da ponuda od osam milijuna eura neće zadovoljiti čelnike kluba jer je Jelavić u godinu dana odigrao ključnu ulogu u osvajanju naslova prvaka, zabio je neke ključne golove i Škoti vjeruju da bi za njega mogli dobiti makar dvostruku cijenu od one koju je, primjerice, ponudio Fenerbahče.

Jelavić je već istaknuo da su njegovi planovi isključivo vezani uz ostanak u Rangersu, no bit će zanimljivo vidjeti hoće li klub odoljeti plesu milijuna koji stižu.