kad se smire strasti

Evo kako je završio neočekivani susret Ronalda i Buffona nakon sporne utakmice

12.04.2018 u 12:23

Bionic
Reading

Gigi Buffon nije skrivao razočaranje i bijes nakon poraza od Reala. Nakon utakmice je podno tribina Santiago Bernabeua davao intervju za klupsku televiziju, a s leđa mu je prišao Cristiano Ronaldo...

I u porazu treba ostati velik, bez obzira na to što se događalo na terenu. Tu 'mantru' jako dobro poznaje kapetan Juventusa, legendarni Gigi Buffon (39) kojemu u karijeri nedostaje samo jedan trofej, onaj Lige prvaka. A u srijedu navečer u uzvratnoj utakmici četvrtfinala protiv Reala u Madridu Gigi je doživio možda i najveću krađu u karijeri.

Sudac Michael Oliver u posljednjim je trenucima utakmice, kod 3:0 za Juve koji je u rukama imao najmanje produžetak, dosudio jedanaesterac za Real. Svi Juventusovi igrači doslovno su poludjeli, a predvodio ih je baš Buffon. Zbog toga je i dobio izravni crveni karton. A bila mu je to možda i posljednja utakmica u Ligi prvaka...

Nije Gigi skrivao razočaranje, javno je prozvao suca, a nakon utakmice je - kad se malo smirio - podno tribina Santiago Bernabeua davao izjavu za klupsku televiziju. U jednom trenutku iza njegovih leđa stvorio se Cristiano Ronaldo!

Portugalac mu je prišao dok je Buffon žustro kritizirao sudačke odluke, lagano ga potapšao po ramenu i potom... Reakcija dvojice velikana najbolji je pokazatelj koliko se međusobno poštuju. Srdačno su se zagrlili, Ronaldo je Gigija poljubio i nekoliko puta na uho ponovio:

'Oprosti, oprosti... Volim te...'

Autor: youtube

Buffon je Portugalcu uzvratio, čestitao mu je na prolasku u polufinale. Eto, tako to rade najveći, i u pobjedi i u porazu treba znati ostati ponizan. A nakon susreta Ronaldo nije mogao ne prokomentirati najave kako bi se Buffon na kraju ove sezone mogao umiroviti.

'Poštujem Gigija Buffona, on je jedan od najvećih golmana u povijesti nogometa i iskreno se nadam da mu ovo nije bila posljednja utakmica u Ligi prvaka', kazao je CR7.

  • +10
Real Madrid - Juventus (uzvrat četvrtfinala Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia