REAKCIJA NA INTERNETU

Evo kako je kontroverzni Hrvat spustio Modriću, a da ga uopće nije spomenuo

17.06.2017 u 16:07

Bionic
Reading

Ni kontroverzni hrvatski nogometaš Tonći Kukoč nije propustio priliku osvrnuti se na svjedočenje Luke Modrića na suđenju Zdravku Mamiću

Luka Modrić je ispitan na Sudu u Osijeku, na neka pitanja je odgovarao 'Ne sjećam se', a isto tako nije se mogao sjetiti ni kada je debitirao za hrvatsku reprezentaciju.

Javnost je uvjerena kako je mijenjanjem prijašnjeg iskaza te naknadnom amnezijom pogodovao Zdravku Mamiću što je izazvalo brojne negativne reakcije.

Ne sjećam se - Luka Modrić

Na društvenim mrežama pojavili su se brojni postovi s fotografijama na kojima se sprda s hrvatskim kapetanom, zatim video uratci na tu temu, poneki vic, a u pojedinim gradovima osvanuli su i ružni grafiti na račun Realovog veznjaka.

  • +3
Uvredljivi grafiti protiv Luke Modrića u Zadru Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

Modrićevog svjedočenja dotaknuo se i nogometaš Tonći Kukoč koji je i ranije svojim komentarima na Facebooku zabavljao javnost kada je pisao o Dinamu, Hajduku, reprezentaciji, pojedinim igračima, vlastitim kritičarima, a sebe je usput prozvao najboljim lijevim bekom koji ima Hrvatska.

On je na svoj način bocnuo sadašnjeg kapetana Hrvatske, a da ga niti jednom riječju nije spomenuo, ali svima je jasno na što je aludirao.

'Moja prva utakmica za Hajduk, prošlo je sedam godina. 7.11.2010 u 16:00 sati, bilo je 2500 ljudi na stadionu. Svakoga detalja se sjećam, je*** znam i koliko je baklji upaljeno (20). Isto vrijedi kada debitiraš za svoju zemlju, 5.9.2011 protiv Švicarske u Sionu, 3500 gledatelja. Nikada se ovo ne može zaboraviti.'