SUPERSPORT HNL

Evo gdje možete gledati teško Dinamovo iskušenje i Istrino 'finale' protiv Slavena

05.11.2023 u 09:14

Bionic
Reading

U nedjelju su na rasporedu preostale dvije utakmice 14. kola SuperSport HNL-a, Varaždin dočekuje Dinamo (15 sati, MAXSport 1), a Istra 1961 je domaćin Slaven Belupu (17.10 sati, MAXSport 1)

Varaždin – Dinamo (15, MAXSport 1)

Utakmica u kojoj su golovi zajamčeni, jer obje momčadi teže nadigravanju iako su u okršaju otvorenog rada u prednosti gosti. No i momčad iz 'baroknog grada' ima svoje adute na kojima temelji optimizam.

'Dolazi najteži i najljepši protivnik. Nadam se da će stadion biti pun, da će atmosfera biti dobra, kao uvijek. A na nama je da se pripremimo dobro. Jedva čekamo nedjelju, da damo sve od sebe. Dinamo je protiv svakoga favorit, ali sve ćemo učiniti da dođemo do pozitivnog rezultata', poručio je trener Varaždina Mario Kovačević.

'Znamo koliko zahtjevna utakmica nas čeka. Malo sam zagrebao u povijest. Varaždin je zadnji put kod kuće izgubio 26. kolovoza od Hajduka tako da je jasno da nas čeka težak posao. Igramo s momčadi koja teži nadigravanju, dost je onako fluidna, potentna, i morat ćemo biti na maksimalnom nivou ako mislimo nešto uzeti. Cilj je naravno, kao i uvijek, tri boda. Prvenstvo je komplicirano, dosta ekipa je u par bodova. Vidimo da svatko svakome može napraviti probleme', rekao je trener gostiju Sergej Jakirović.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Istra 1961 – Slaven Belupo (17.10, MAXSport 1)

Klubovi iz donjeg dijela ljestvice, ali je u puno komotnijoj situaciji Slaven koji ima pet bodova viška u odnosu na predzadnju Istru. Jasno je da bi Farmaceute zadovoljio i bod dok Puljani razmišljaju samo o cijelom plijenu.

'Ovaj tjedan dajemo sve od sebe na treninzima. U nedjelju treba biti jedanaest igrača, počevši od mene, koji će ići na glavu i koji će se slomiti. Moramo napraviti sve što možemo, na bilo koji način, da dođemo do tri boda. Negativna je atmosfera oko nas, ali u svlačionici držimo pozitivu, realni smo i znamo da možemo bolje. Moramo se probuditi i krenuti. Na treninzima sve trudimo svi i gorimo za pobjedom, nema straha da će netko biti na pola snage ili negativan. Pobjedu ne možemo obećati jer je to nemoguće, ali mogu obećati navijačima da ćemo sigurno dati sve od sebe', rekao je igrač Istre 1961 Lovro Majkić.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'O Kupu smo već sve ispričali. Imali smo u svlačionici jedan jako dobar sastanak nakon te utakmice i ne preostaje nam ništa drugo nego da u Puli ispravimo dojam iz Zagreba. Znamo sve o Istri, ali gledat ćemo isključivo nas. Vjerujemo u našu dobru prezentaciju i dobar rezultat', izjavio je trener Slavena Roy Ferenčina.

Standings provided by Sofascore

Više saznajte na SofaScore OVDJE

Više saznajte na SofaScore OVDJE