U POGONU NA VELIKI PETAK

Evo gdje možete gledati dva najveća hrvatska kluba, Hajduk i Dinamo

14.04.2017 u 13:20

Bionic
Reading

Pred hrvatskim prvoligašima je 28. kolo, a zbog uskršnjih blagdana na Veliki petak igraju se dvije utakmice. Od 18 sati, uz prijenos na Arenasportu 3, igraju Hajduk i Cibalia, dok od 20 sati, također na Arenasportu 3, igraju Lokomotiva i Dinamo

HAJDUK - CIBALIA (18 sati, Arenasport 3)

Loše je Hajduk pred praznim Poljudom odigrao protiv Slavena i remizirao 1:1, dok bi lakši zadatak trebao imati protiv posljednje plasirane Cibalije, koja u prošlih 13 kola ima čak 12 poraza.

Kako prenosi Dvoznak.com, u Hajduku svi jedva čekaju da završi još jedna propala sezona u kojoj se nazadovalo toliko da je i treće mjesto postalo upitno. Osim Dinama i Rijeke, sada je i Osijek ispred posrnulog velikana, a preostala četvrtina prvenstva pokazat će može li se nešto promijeniti. Prvi zadatak je naoko najlakši jer Hajduk danas ugošćuje posljednju i praktički otpisanu Cibaliju, a zbog kazne igra se pred praznim tribinama, kao i protiv Slavena Belupa u prošlom kolu. Tada je momčad Joana Carrilla bila bezidejna i može biti sretna što je završilo 1:1.

'Najbitnije mi je da igra bude bolja u odnosu na susret sa Slaven Belupom. Analizirali smo prošlu utakmicu pripremajući se za ovu, a zadovoljan sam radom ovog tjedna', pojašnjava strateg Hajduka Joan Carrillo, koji je preuzeo momčad od Marijana Pušnika baš u prošlom dvoboju istih rivala u Vinkovcima. Tada je Hajduk preokrenuo s dva gola u sudačkoj nadoknadi 90. minute.

  • Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu? Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Korisnici usluge MAXtv To Go (usluga web & mobile) također ih mogu gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu.
  • Više informacija potražite OVDJE

LOKOMOTIVA - DINAMO (20 sati, Arenasport 3)

Lokomotiva i Dinamo igrali su u 1. HNL 24 puta i Dinamo ima 23 pobjede, dok se onaj jedini remi dogodio kada je imao osiguran naslov prvaka

To je utakmica u kojoj se pobjednik zna unaprijed i lamentiranja s obje strane suvišno je prenositi. Treneru Lokomotive Tokiću danas izostaju i veznjaci Ćorić i Ivanušec te dugo odsutni napadač Radonjić, tako da će biti dosta pretumbacija u početnom sastavu. Dinamo je u prošlom kolu preživio veliki derbi s Rijekom donijevši bod s Rujevice, a može ga zahvaliti sjajnom pogotku Soudanija za 1:1 u 86. minuti.

Prije toga obrana je neshvatljivo zaspala u 68. minuti i ostavila Andrijaševića potpuno usamljenog na nekoliko metara od vrata, a on je pogodio za vodstvo Rijeke.

Generalno gledajući, Dinamo je sretno izvukao bod jer je loše odigrao prvo poluvrijeme, ali nije bio kažnjen, dok je Soudani postigao pogodak o kojem će se zaista dugo govoriti.

Ovaj dvoboj s Lokomotivom za momčad Ivajla Peteva samo je odrađivanje posla, a osim što se ozlijedio stoper Perić, nema novih briga oko izostanaka.

Nakon što je propustio dvije prošle utakmice u konkurenciju se vraća mladi ofenzivni veznjak Ante Ćorić, ali Petev još dvoji hoće li startati ili čekati priliku s klupe. Moguće je da i mladi Moro zaigra umjesto kapetana Antolića na mjestu zadnjeg veznog.

Kladite se pametno uz tportal i Dvoznak.com: sve najave današnjih utakmica i prognoza pročitajte na dvoznak.com, adresi za pametno klađenje.