poslastica s maksimira

Evo gdje i kad gledati prvi Dinamov maksimirski ispit ove sezone u Ligi prvaka

30.07.2019 u 15:10

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama pokušat će pred praznim maksimirskim tribinama sačuvati ovog utorka (Arenasport 1, 20:00) prednost od 2:0 iz Gruzije protiv Saburtala. Čini se kao lagana zadaća, ali Hajduk je već ispao upravo uz takvu prednost iz prvog susreta…

Dinamovi nogometaši nisu mogli bolje započeti novu sezonu. U četiri odigrane utakmice nije još primio niti jedan pogodak te je svladao Rijeku u Superkupu, Lokomotivu i Slaven u HT Prvoj ligi, a gruzijski Saburtalo 2:0 u Tbilisiju prije tjedan dana.

  • +11
Saburtalo - Dinamo, 2. pretkolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Gruzijci ovog utorka dolaze na Maksimir i nadaju se izvesti isto što je uspjelo Gzira Unitedu protiv Hajduka, ali kvaliteta je definitivno na strani 'modrih' i to se ne bi smjelo dogoditi.

Utakmicu Lige prvaka između Dinama i gruzijskog Saburtala gledajte na svom MAXtv-u, na kanalu Arenasport 1 s početkom u 20 sati!

Dvoboj će se igrati pred praznim tribinama, zbog kazne zarađene još prošle sezone protiv Benfice, no Nenad Bjelica nije zabrinut i cilja novu pobjedu.

'Imam slatke brige koga staviti u prvih 11, koga uopće staviti u kadar od 18. Igrači su krivi za to. Svi koji su do sada igrali su ispunili moja očekivanja i stavljaju me pred slatke brige. Vjerujem da ću dobro izabrati, da ćemo odigrati dobru utakmicu i pobijediti', rekao je uoči utakmice Dinamov trener pa dodao:

'Unatoč dva gola prednosti mi i u uzvratu moramo biti ozbiljni i usredotočeni. Saburtalo je dobra momčad i ne smijemo našem suparniku dozvoliti nikakav prostor.'

Igrači koji su u subotu igrali u ofenzivi protiv Slavena poput Petkovića i Oršića odlično su odradili posao, a mogao bi im se na terenu pridružiti čak i Dani Olmo, možda tijekom drugog poluvremena. Španjolac još nije ostvario transfer kojem se nada i na raspolaganju je Bjelici.

Dakle, pred nama je utakmica u kojoj Dinamo samo ne smije dopustiti da se dogodi Gzira United. Jednim ozbiljnim pristupom morao bi proći u 3. pretkolu gdje ga vjerojatno čeka obračun s mađarskim Ferencvarošom…