ZABRINUTI ENGLEZI

Everton upozorio svoje navijače što ih čeka kad dođu u Split

22.08.2017 u 06:42

Bionic
Reading

Nogometni klub Everton na svojoj službenoj stranici savjetuje navijačima da ne ističu navijačka obilježja dok šeću ulicama Splita, a također ih i upozorava na policiju koja neće imati tolerirancije prema pijanstvu ili bilo kakvom obliku agresivnog ponašanja...

Nakon nereda koji su izbili na Goodison Parku Hajduku definitivno ne bi trebali novi incidenti ovog četvrtka u Splitu kada Everton gostuje na Poljudu, a engleski klub upravo se toga pribojava.

  • +5
Europska liga, 4. pretkolo: Everton - Hajduk Izvor: Reuters / Autor: ANDREW YATES

Na svojoj službenoj stranici izdao je upozorenje navijačima u kojem im savjetuje da ne ističu klupska obilježja u blizini restorana ili kafića u gradu Splitu, kao ni na drugim javnim mjestima, osim na onima gdje će biti organizirano i od policije zaštićeno njihovo okupljanje.

Također ih upozorava na policiju koja neće imati milosti prema onima koji divljaju ili su evidentno pod utjecajem alkohola.

'Za agresivno ponašanje navijačima prijeti pritvor i novčane kazne, a oni koji odaju znakove pijanstva neće biti pušteni na stadion,' stoji u upozorenju Evertona.

Hajduk kojem nikako ne trebaju novi neredi također je izdao priopćenje vezano uz ponašanje na stadionu u kojem tek blago upozorava svoje navijače da su zabranjena pirotehnička sredstva i unošenje tvrdih predmeta te transparenti uvredljivog sadržaja te im savjetuje da se ponašaju korektno i u skladu s preporukama osiguranja i policije...