TO JE NENADMAŠIVO

Emotivna objava kapetana Domagoja Duvnjaka; riječi koje će dirnuti u srce svakog hrvatskog navijača

31.01.2020 u 17:41

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak zahvalio je još jednom navijačima na potpori tijekom Europskog prvenstva

Dvorane u Grazu, Beču i Stockholmu gdje je igrala hrvatska nacionalna vrsta, bile su ispunjene sa tisućama hrvatskih navijača, a po povratku s EP-a naši rukometaši dobili su sjajne dočeke u Zagrebu i Mostaru zbog osvojenog srebra.

Domagoja Duvnjaka to je oduševilo, a rukometaš Kiela svoje dojmove ovoga puta podijelio je preko društvene mreže.

'Odavno su naši snovi, bitke, emocije i uspjesi prestali biti samo naši, jer je navijačko srce uvijek s nama na terenu! Neopisivo je koliku snagu daju vaša podrška, prisutnost, pjesma, suze i veselje, što srcem vatrenim sve s nama proživljavate, pogotovo kada za ovo živiš, sanjaš, trudiš se i vjeruješ, a onda se sve napokon ostvari... shvatiš da nijedna medalja, kojeg god sjaja, ne može nadmašiti vaš sjaj! Od srca vam hvala za zajedništvo, ponos i snagu kojima ste nas vodili do samog kraja', napisao je Duvnjak.

Inače, Duvnjak je na Euru proglašen najboljim igračem, dao je srce i dušu u svakoj utakmici, ali je Hrvatska u finalu nakon žestoke borbe poražena od Španjolske 22:20.

  • +45
EP u rukometu, finale, Španjolska - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
  • +26
Hrvatska - Španjolska, navijači Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL