LUDE NEZGODE

Ekstremni sportovi samo za najhrabrije

26.12.2008 u 10:30

Bionic
Reading

Ekstremni sportovi svakim danom privlače sve više ljudi, ponajviše onih koji su ovisni o adrenalinu, a za vrijeme iskušavanja svojih mogućnosti ti ljudi suočeni su s mogućnošću da se i teže ozlijede

Spuštanje skijama ili snowboardom niz planinu praćeni lavinom, penjanje niz zaleđenu liticu, vožnja skateboardom niz 'štenge', jurnjava mountain bikeom preko kanala, kroz šumu ili preko 'divljih' staza. I to je sport.

Mnogim ljudima uobičajeni sportovi poput nogometa, košarke, tenisa postaju dosadni. Oni imaju višak adrenalina i žele ga 'ispucati' i tako se sve više okreću aktivnostima koje im to mogu pružiti.

Ekstremni sportovi ne donose novac, a pobjednik je onaj najhrabriji. Tko jednom osjeti adrenalin izazvan na takav način, nikada više ne napušta taj sport. U svijetu je takva vrsta sporta već odavno popularna i ima dosta zaljubljenika, a u Hrvatskoj se tek počinje popularizirati.

No ti ekstremni sportovi imaju i svoju drugu stranu. Više nego u 'normalnim' sportovima tu se mogu vidjeti lomovi ruku i nogu, razbijene glave i nosovi, posjekotine i masnice. A, vi pogledajte kako to izgledaju nezgode u ekstremnim sportovima.