rampa podcast

Podcast Rampa ide dalje: Drugi gost najbolji hrvatski romobilist Emanuel Bastaja

08.11.2023 u 14:43

Bionic
Reading

Podcast Rampa je novost na sceni ekstremnih sportova u Hrvatskoj i regiji. Riječ je o YouTube emisiji usmjerenoj na mlade, urbane i nezastupljene sportove poput skateboardinga, snowboardinga, wakeboardinga, biciklizma, rolanja, romobilizma... Gost u drugoj emisiji je najbolji hrvatski romobilist, Riječanin Emanuel Bastaja

Cilj Podcasta Rampa jest dati glas ekstremnim sportašima, unaprijediti sportsku kulturu i upoznati Hrvatsku s iznimnim pojedincima na sceni ekstremnih sportova. Mnogi od njih ostvaruju vrhunske rezultate na globalnoj sceni, ali zbog slabe zastupljenosti ekstremnih sportova u domaćim medijima, to ostaje "ispod površine".

Uz Podcast Rampa, publika će konačno imati priliku saznati mnoge aktualnosti iz svijeta tzv. "trećeg sporta" te duboko uroniti u fascinantan svijet freestyle disciplina. Gost druge epizode Podcasta je Riječanin i romobilist (eng. scoot rider) Emanuel Bastaja, jedan od najboljih hrvatskih ekstremnih sportaša uopće koji visoko kotira i na međunarodnoj sceni romobilizma.

Izvor: Društvene mreže

Vid Barić i Nikolina Mišeta u drugoj epizodi Podcasta Rampa s Bastajom razgovaraju o vožnji romobila, te zgodama i nezgodama tog trostrukog prvaka Hrvatske - koji nas je predstavljao i na svjetskim te europskim prvenstvima. Teme emisije su razne: Bastaja govori o životu profesionalnog romobildžije, o određenim pravilima vožnje i ponašanja unutar skate parka, te razlici između park i street disciplina u romobilu. Dotiče se, naravno, i već odavno poznatog hejta između scoot ridera i skejtera.

Podnose li se skejteri i scoot rideri i o čemu to, zapravo, ovisi?

Više o svemu pogledajte u drugoj epizodi podcasta.

Producent: Nikolina Mišeta

Voditelji emisije: Vid Barić i Nikolina Mišeta

Scenografija: Matija Pogorilić

Fotografija: Iva Komesar

Snimanje: Borna Glavičić i Hrvoje Zubović

Montaža: Hrvoje Zubović

Organizacija: Snowboard klub B Zona