PREGOVORI TRAJU

Džeko opet blizu svojeg kluba iz snova

10.07.2012 u 09:24

Bionic
Reading

Za Edina Džeku ponovno se pojavila prilika da zaigra za svoj klub iz snova, talijanski Milan. Prema pisanju londonskog dnevnika Daily Mirrora, 'rossoneri' su poslali ponudu Manchester Cityju

I dok Edin Džeko slobodne dane provodi u Dubrovniku i Sarajevu, njegov mu menadžer pokušava pronaći klub u kojem će igrati, a ne biti druga 'violina'. Opet je postala aktualna opcija s Milanom.

Bosanski nogometaš, navodi se, i dalje traži opcije raskida ugovora s engleskim prvacima jer nije zadovoljan statusom koji uživa kod Roberta Mancinija.

Milan je već ranije pokušavao dovesti 26-godišnjeg centarfora, i to nakon što se bivši napadač Wolfsburga javno očitovao kao navijač kluba.

Bio je ovog ljeta za njega zainteresiran i minhenski Bayern, no Džeko nije želio natrag u Bundesligu pa se bavarski klub zadovoljio dovođenjem Marija Mandžukića.

Mogući transfer Džeke iz Manchestera u Milan mogao bi biti vrijedan oko 25 milijuna eura, što je pet milijuna eura manje koliko su ga 'građani' platili kada su ga kupili od Wolfsburga (siječanj 2011.).

Najbolje od Džeke