Drogba mijenja Beckhama u LA Galaxyju?

Drogba mijenja Beckhama u LA Galaxyju?

23.11.2011 u 16:39

Bionic
Reading

Novi prvaci MSL lige LA Galaxy krenuli su u šoping za novu sezonu. Na njihovoj listi želja našao se Didier Drogba kojem su spremni platiti pet milijuna funti godišnje

LA Galaxy su prije neki dan osvojili naslov prvaka američke nogometne lige MSL nakon što su 1:0 svladali Houston Dynamo. Iako je sezona tek završila čelnici momčadi iz Los Angelesa već se okreću budućnosti.

Naime, duže vrijeme se špekulira kako će David Beckham, nakon što mu je istekao ugovor s Galaxyjem svoju karijeru nastaviti u Europi, a najviše se spominje PSG kao izgledna destinacija. No u klubu jednu mega zvijezdu žele zamijeniti drugom.

Prema pisanju engleskog The Mirrora LA Galaxy je spreman iskrcati pravo malo bogatstvo za napadača Chelsea Didiera Drogbu za čije usluge su spremni platiti pet milijuna funti godišnje.

Isti list navodi kako Drogbu baš ne vuče odlazak u Los Angeles te želi karijeru završiti na Stamford Bridgeu, no reprezentativca Obale Bjelokosti možda čelnici Galaxyja ipak nekako uspiju primamiti da im se pridruži.