DRUGA LJUBAV

Dražen Ladić podučavao klince - golfu!

07.10.2009 u 14:14

Bionic
Reading

Mlada nogometna reprezentacija Hrvatske nalazi se u Toplicama Sveti Martin na pripremama za predstojeću kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo U-21 protiv Srbije. Izbornik Ladić slobodno vrijeme krati podučavajući svoje igrače - golfu

Dražen Ladić je poznati ljubitelj golfa, toliki da se i sam dao u golferske poduzetničke vode. Izbornik U-21 reprezentacije u petak je poveo svoje izabranike u Toplice Sveti Martin na višednevne pripreme za utakmicu protiv Srbije koja je na rasporedu u utorak u Varaždinu, no osim nogometu svoje pulene podučava i golferskim vještinama.

Očito mladi nogometaši imaju i volje i želje za učenje golfa i provođenje slobodnog vremena s palicama u rukama, s obzirom da ih je dobar dio uzeo palice u ruke i po prvi put se u životu okušao u sportu koji je proslavio Tigera Woodsa, najbogatijeg sportaša današnjice koji samo od turnirskih nagrada zarađuje milijune dolara.

Naravno, golf je u odnosu na nogomet ipak Ladićeva druga ljubav, a tijekom boravka u Svetom Martinu na Muri taj sport bit će u drugom planu, jer najvažnija sporedna stvar na svijetu i ovog puta ima prednost. Izbornik je nedavno u medijima najavio uspjeh u kvalifikacijama za Euro u Danskoj, a eventualni uspjeh protiv vrlo jake selekcije Srbije bio bi korak bliže tom cilju.