PUKLA LJUBAV

Drastičan potez Novaka Đokovića, raskinuo je suradnju s Goranom Ivaniševićem

27.03.2024 u 09:46

Bionic
Reading

Goran Ivanišević više nije trener Novaka Đokovića. Nakon gotovo šest godina došao je kraj uspješne suradnje

Poslije mnoštvo trofeja stigao je kraj ljubavi....

'Jasno se sjećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Bilo je to davne 2018., a Marian i ja smo htjeli uvesti inovacije i unijeti malo magije posluživanja u naš duo. Zapravo, ne samo da smo donijeli servis, već i puno smijeha, zabave, broj jedan na ljestvici na kraju godine, rekordna postignuća i još 12 Grand Slamova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li spomenuo i malo drame', poručio je Đoković preko društvene mreže te je dodao:

'Goran i ja smo prije nekoliko dana odlučili prekinuti suradnju. Naša kemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše je prijateljstvo uvijek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam što mogu reći (nisam siguran da je on) da osim što smo zajedno osvajali turnire, imali smo i sporednu bitku u Parchisiju koja je trajala... mnogo godina. I – taj turnir za nas nikad ne prestaje. Šefinjo hvala na svemu prijatelju. Volim te'

Ivanišević je u karijeri vodio Marina Čilića, Tomáša Berdycha i Miloša Raonića. S Čilićem je također osvojio Grand Slam, u New Yorku 2014.

Srpski tenisač, aktualni broj jedan ATP ljestvice trenutačno se nalazi u Beogradu, gdje se priprema za zemljani dio sezone, a sljedeći Đokovićev turnir bit će Masters u Monte Carlu, koji počinje 7. travnja.