stradao je gležanj

Drama na San Siru; iz Milana su otkrili koliko je teška ozljeda zbog koje je Ante Rebić morao napustiti teren već u 36. minuti utakmice...

18.10.2021 u 13:24

Bionic
Reading

Nogometaši Milana su velikim preokretom u subotu u 8. kolu Serie A slavili protiv Verone 3:2. Gubili su 'rossoneri' 2:0 na poluvremenu, a onda u nastavku stigli do važne pobjede. No, razloga za slavlje na San Siru baš i nemaju jer su ostali bez Ante Rebića koji se ozlijedio već u prvom dijelu utakmice

Ante Rebić (28) iz igre je morao već u 36. minuti. Naš napadač već neko vrijeme ima problema s ozljedom gležnja, a trener Stefano Pioli ga je jednostavno morao staviti u prvih 11 za utakmicu protiv Verone jer je u momčadi Milana stanje dramatično.

Zbog ozljeda je čak devet igrača izvan momčadi, a sada se ozlijedio i Rebić pa je trener Pioli u teškom očaju.

Istina, Zlatan Ibrahimović se oporavio i vratio nakon ozljede, ali 'rossonere' već sutra (19. listopada) čeka gostovanje kod Porta u Ligi prvaka. A u Milanu će zbog ozljeda ostati čak deset igrača!

  • +5
AC Milan - Hellas Verona 3:2 Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Iz kluba su se zato oglasili oko svega, a posebice su se osvrnuli na ozljedu Ante Rebića. Tvrde kako problem s gležnjem nije toliko ozbiljan, ali hrvatski napadač gotovo sigurno neće igrati sutra protiv Porta, eventualno bi mogao biti spreman za gostovanje kod Bologne sljedećeg vikenda (23. listopada) u 9. kolu Serie A.

Ante Rebić je ove sezone za Milan odigrao 10 utakmica u svim natjecanjima (Serie A i Liga prvaka), zabio je dva gola uz dvije asistencije.