napeto na old traffordu

Cristiano Ronaldo pokušao je pobjeći s terena nakon sramotnog poraza od Leicestera, ali dočekalo ga je novo neugodno iznenađenje

18.10.2021 u 11:56

Bionic
Reading

Nogometaši Manchester Uniteda neočekivano su izgubili u 8. kolu engleskog prvenstva na gostovanju kod Leicester Cityja 4:2. Imali su 'crveni vragovi' 2:2 u 82. minuti utakmice, a onda u samoj završnici doživjeli totalni potop. Poraz je posebno teško pao Cristianu Ronaldu...

Nitko u redovima Manchester Uniteda nije očekivao da će na gostovanju kod Leicester Cityja biti lako, ali da će izgubiti na takav način... Podsjetimo, United je u 82. minuti imao 2:2, a onda su do kraja susreta Vardy i Daka torpedirali goste iz Manchestera. 'Lisice' su tako sredile 'crvene vragove', u prvenstvu im je to posljednji put uspjelo prije sedam godina, u rujnu 2014. godine.

A subotnji je poraz posebno teško pao Cristianu Ronaldu. Na stranu činjenica da je Portugalac bio jedan od najlošijih u redovima Uniteda - tu mu je čast 'preoteo' kapetan Harry Maguire koji je izravni za sva četiri gola koja su 'crveni vragovi' primili King Power Stadionu - ali još je jednom pokazao i dokazao koliko je loš gubitnik.

Naime, ljutiti je Ronaldo nakon posljednjeg sučevog zvižduka poželio odmah napustiti teren, već je praktički ulazio u tunel, no do svlačionice nije stigao.

Engleski mediji bliski momčadi Uniteda tvrde kako mu je trener Ole Gunnar Solskjaer naredio da se odmah vrati na teren te s ostatkom momčadi ode do dijela tribine na kojem su bili navijači 'crvenih vragova' kako bi ih pozdravili.

  • +22
Leicester - Manchester United 4:2 Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Ronaldu je jako teško pao sramotni poraz od Leicestera, no - iako protiv svoje volje - vratio se i pozdravio najvjernije navijače. United je u velikim problemima, u posljednje tri prvenstvene utakmice osvojio je samo bod (Everton) uz dva neugodna poraza (Aston Villa, Leicester City), Portugalac je daleko od svoje idealne forme, a sve su učestalije glasine o smjeni trenera Solskjaera.

No, Solskjaer je ovim potezom pokazao kako još uvijek 'vlada' svlačionicom Uniteda, a posebno se to odnosi na Cristiana Ronalda kojemu ovo nije prvi put da bježi s terena nakon poraza. Pokušao je to nakon remija s Evertonom na Old Traffordu, ali se i tada morao vratiti i zapljeskati navijačima.

Možda je sad napokon naučio da su navijači važniji od rezultata...