PIVAJ DALMACIJO!

Doznajemo: Ivan Perišić donio odluku kada se vraća u Hajduk

10.07.2023 u 13:35

Bionic
Reading

Iz izvora bliskih samom igraču saznajemo kada će i u kojim okolnostima Ivan Perišić, koji se u utorak vraća u London i priključuje se pripremama Tottenhama, ponovno odjenuti dres Hajduka

U ovom trenutku to je nemoguća misija, ali ono što može razveseliti navijače Hajduka jest činjenica da je želja 34-godišnjeg Omišanina Ivana Perišića ogromna i da će učiniti sve da to transfera dođe te da već ove sezone krene s Bilima u lov na oba domaća trofeja.

>> Ivan Perišić odlazi iz Splita, ali na Poljud stiže sponzor koji može promijeniti sve!

'Nikakve druge ponude ga ne zanimaju', tvrdi naš izvor.

Perišićeva godišnja bruto plaća u Tottenhamu je desetak milijuna eura, a kako je ušao u završnu godinu ugovora odlučan je u namjeri da ne traži novi klub već da čim prije stvori uvjete za povratak na Poljud kao slobodan igrač. Dakle, njegov transfer Bile neće ništa koštati...

U najgorem slučaju bilo bi to na kraju sezone 2023/24, no Ivanov plan je stvoriti uvjete da već u zimskom prijelaznom roku - dakle u siječnju - prijeđe na Poljud.

Iako Ivan u svojoj 35. godini igra u izvrsnoj formi, nije u prvom planu Tottenhamovog trenera Angea Postecogloua. Ako ga uistinu ne žele koristiti onda se već u zimskom prijelaznom roku stvaraju preduvjeti za sporazumni raskid ugovora.

Ukratko, ako Tottenham na njega ne računa jasno je kako ga neće moći prodati nikome i logična opcija je sporazumni raskid ugovora. A u tom slučaju sigurno mu plaća u Hajduku ne bi bila u fokusu jer mu je želja samo istrčati na puni Poljud...

Idealno vrijeme za Ivana i Hajduk jer tada kreće prava borba za trofeje, a želja je svih hajdukovaca, pa i samog Ivana Perišića, da se naslov prvaka Hrvatske ponovno vrati na Poljud nakon daleke 2005. godine.

Podsjetimo, Perišić je iz Intera stigao u Tottenham početkom prošle sezone te potpisao dvogodišnji ugovor. Još prije toga je izjavio kako će se vratili na Poljud i odigrati barem jednu sezonu te s Bilima napasti naslov prvaka.

Naši izvori tvrde da bi se to moglo dogoditi već ove sezone, a akcije Hajduka rastu ako složi konkurentnu momčad koja će do zimskog prijelaznog roka držati rezultatski priključak s vrhom ljestvice, dakle ako poradi na dodatnim pojačanjima.

'Nije bitno što sam obećao drugima, obećao sam odavno sam sebi da ću se vratiti u Hajduk', kazao je jednom prilikom Perišić. I kako se doznaje od pouzdanih izvora to obećanje će ispuniti navijačima Bilih i prije nego su se nadali.