POLJUDSKA KRIŽALJKA

Sezona počinje, a Hajduk još nije riješio pitanje dvojice važnih igrača. Što se čeka?

10.07.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Pregovori traju još od kraja prošle sezone, a Krovinović i Melnjak su ušli u posljednju godinu ugovora

Nogometaše Hajduka u subotu 15. srpnja na Maksimiru očekuje bitka za prvi trofej sezone protiv zagrebačkog Dinama. Sudar pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa i prvaka države repriza je prošlogodišnjeg finala u kojem su slavili Zagrepčani.Utakmica se igra s početkom u 20 sati (MAXSport 1, MAXtv).

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Iako bez kažnjenog Marka Livaje Bili na Maksimir dolaze puni optimizma. Nakon priprema u Sloveniji slijedi završno brušenje forme u Splitu, ali i intenzivan rad na pregovaračkom planu.

Ivan Perišić je priča za sebe, rekli bi u Dalmaciji ako prođe-prođe, no ono što je realna slika u ovom trenutku je činjenica da su na Poljud stigla tek dva pojačanja i to Zvonimir Šarlija i Leon Dajaku. Očekuje se dolazak barem još tri, četiri igrača kako bi trener Ivan Leko imao na raspolaganju 16 nogometaša koji podjednako mogu konkurirati za prvu momčad.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

No, valja produžiti ugovore i s dvojicom važnih igrača koji su ušli u posljednju godinu ugovora, a to su Filip Krovinović, koji kod Leke ima novu ulogu zadnjeg veznog i od njega kreću napadi Bilih, i Dino Mikanović, desni bek koji je trenutno izvan stroja, a nominalno bi bio starter da je zdrav i da se nije 'ukazao' Niko Sigur koji ga je odlično zamijenio i još uvijek ga mijenja na toj poziciji, piše Germanijak.hr.