neslavni kraj

Doveden u Barcu kao pojačanje, a sada mora otići: Nećeš više igrati!

26.04.2017 u 14:55

Bionic
Reading

Nakon što je Jeremy Mathieu očajno odigrao u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa, u Barci ga više ne koriste, a dnevnik Sport uvjeren je da je prekrižen u klubu i da više nikad neće zaigrati...

Francuski 33-godišnji stoper doveden je na Camp Nou za odštetu od čak 20 milijuna eura iz Valencije te je imao nekoliko zapaženih nastupa tijekom tri sezone, a s Barcom je osvojio dvije Primere, dva Kupa kralja, Ligu prvaka, europski i španjolski Superkup te Fifino klupsko nogometno prvenstvo.

No, ove godine upravo njega katalonski su mediji proglašavali najvećim krivcem za nešto slabije rezultate Barcelone, kao i za ispadanje u četvrtfinalu Lige prvaka od Juventusa, a za svoj nastup u prvoj utakmici dobio je od dnevnika Sport ocjenu 1.

Mathieu se nakon debakla u Torinu više nije vraćao na teren i Barca je zatim proigrala i pobijedila Real u El Clasicu. Katalonci su uvjereni da više nikad neće zaigrati za klub, jer se i posvađao s trenerom Luisom Enriqueom.

Enrique možda odlazi, ali s obzirom da klub sljedećeg ljeta namjerava pomladiti zadnju liniju, Mathieu će vjerojatno također morati potražiti novi klub...