navijači oduševljeni

[VIDEO] Kranjčar priredio neočekivano iznenađenje: Bradati Niko se vratio!

26.04.2017 u 12:09

Bionic
Reading

Nakon šest mjeseci izbivanja zbog teške ozljede koljena Niko Kranjčar pojavio se na treningu Glasgow Rangersa, a klub je s oduševljenjem prenio tu lijepu vijest...

Podsjetimo, 32-godišnji hrvatski bivši reprezentativni veznjak dobro je bio otvorio sezonu u dresu Rangersa, ali u listopadu je potrgao križne ligamente koljena i morao je čak šest mjeseci izbivati s terena.

Iako je doživio svoju najtežu ozljedu u karijeri, Kranjčar se nije predavao i klub iz Glasgowa ovih je dana objavio veselu vijest: Niko se vratio treninzima te će do početka sljedeće sezone zasigurno biti potpuno spreman.

'Tko je ovaj bradati na današnjem treningu?' objavio je Rangers snimku na Twitteru u srijedu, na kojoj Niko trči po travnjaku i zabija.

Kranjčarov oporavak dogodio se brže nego što je itko očekivao i još je pet kola do kraja prvenstva pa se navijači nadaju da će ga vidjeti na terenu još tijekom svibnja, no u klubu s Nikom ne žele riskirati i sigurno ga neće tjerati da zaigra dok ne budu posve sigurni da je spreman...