španjolci uvjereni

Zidane šalje Modrića na klupu i daje prednost Mateu Kovačiću?

26.04.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Iako trener Reala Zinedine Zidane nije otkrio s kojim će igračima zaigrati na gostovanju protiv Deportiva ove srijede, španjolski mediji prognoziraju da će Mateo Kovačić dobiti prednost ispred Luke Modrića...

Real do kraja sezone u Primeri smije tek jednom remizirati u preostalih šest utakmica, a ima pregršt nezgodnih protivnika ispred sebe. Prvi od njih bit će Deportivo koji je u La Coruni dugi niz godina bio veliki problem 'kraljevskom klubu', a iako više nije toliko jak kao prije i dalje predstavlja određenu opasnost za lidera prvenstva.

Zidane zbog toga ne smije kalkulirati i mora na teren poslati sastav koji će ostvariti pobjedu, no španjolski mediji vjeruju da u prvih 11 neće biti Luke Modrića. Podsjetimo, naš 31-godišnji veznjak doživio je dosta kritika za svoj posljednji nastup protiv Barcelone i mnogi vjeruju da bi mu dobro došao odmor.

Dnevnik El Mundo Deportivo smatra da će francuski strateg ove srijede umjesto Modrića priliku dati Mateu Kovačiću koji je odigrao vrlo dobro u završnici El Clasica.

Mladi 22-godišnji Hrvat uglavnom ulazi s klupe u posljednje vrijeme, a ovo bi mu trebala biti šansa da uvjeri trenera u svoju kvalitetu koji ga u ključnim utakmicama najčešće drži u drugom planu.

Kovačić bi u sredini terena trebao igrati s Casemirom i Iscom, dok bi u napadu konačno mogao početi Alvaro Morata od prve minute, a vjeruje se da bi minutažu mogli dobiti i Lucas Vazquez te Marco Asensio. Ronaldo i Kroos ostali su izvan kadra...