EMOCIJE SU...

Donna se nakon plasmana u polufinale raspala, riječi voditelja su je dotukle

09.07.2024 u 18:04

Bionic
Reading

Koliko je trnovit put do vrha znaju samo oni sportaši koji kroče tim stazama. Donna Vekić se plasirala u polufinale Wimbledona pobjedom nad Novozelanđankom Lulu Sun 5:7, 6:4, 6:1, a reakcija na kraju meča je govorila više od tisuću riječi.

Spoznaja da je ostvarila uspjeh karijere na najprestižnijem svjetskom teniskom turniru doslovno je ostavila Donnu bez zraka. Sjela je na sjedalicu i u potpunom šoku pokušavala pomiriti svoje osjeća i umor s trenutkom u kojem se nalazi i mjestom na kojem se sve događa.

Završnicu meča i njenu reakciju možete pogledati OVDJE.

Kada se pribrala dala je izjavu. U kratkom razgovoru s voditeljom Donna Vekić se emotivno potpuno slomila.

'Iskreno, ne znam što bih rekla. Bio je ovo vrlo težak meč, Lulu me je gurala do krajnjih granica. Prva dva seta sam se osjećala kao da umirem, ali sam si govorila da se moram boriti dalje i čekati svoju šansu'' rekla je Vekić nakon čega je voditelj podsjetio i nu i gledatelje kako je prije tri godine zbog ozljeda razmišljala o tome da se ostavi tenisa, a sada je u polufinalu Wimbledona.

Donna se rasplakala pa se pribrala i rekla:

'Imam na tribinama punu ložu ljudi bez kojih danas jednostavno ne bih bila ovdje.'

Voditeljeva reakcija je bila fantastična:

'Tvoje lice mi govori da ne želiš više biti ovdje već da želiš otići do svoje obitelji i najmilijih kako bi podijelila sreću s njima. Čestitam ti'.

Kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.