pravo otkriće

Donedavno je radio na blagajni u dućanu, a sada ga je Liverpool kupio za 11 milijuna eura

22.07.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Andrew Robertson (23) škotski je reprezentativac, protekle je tri sezone bio standardni branič Hull Cityja, a krajem tjedna je potpisao ugovor života. Od sljedeće sezone ovaj će nadareni lijevi bek igrati za 'redse'...

Trener Liverpoola Jürgen Klopp 'snimio' je Andrewa Robertsona i odlučio ga dovesti na Anfield pod svaku cijenu. U Hullu su dobro pregovarali, pa su ga u momčad 'redsa' pustili za 11 milijuna eura! Činjenica je kako je Robertson dobar lijevi bek, a Liverpool je 'tanak' baš na toj poziciji, no cijena... Istina, škotski je reprezentativac, a engleski mediji otkrili su zanimljive detalje iz života Andrewa Robertsona.

Prije samo četiri godine igrao je za amatersku škotsku momčad Queens Park, a u isto je vrijeme radio kao redar na utakmicama Rangersa na Hampden Parku te dodatno zarađivao kao blagajnik u supermarketu. Dečko je radišan i odgovoran, nema mu se što za prigovoriti, dapače - samo pohvaliti.

Napornim se radom probio do prve postave Dundee Uniteda, a nakon samo jedne sezone prešao je u Hull za 3.6 milijuna eura. U 'tigrovima' se afirmirao, praktički tri puta si povećao cijenu i eto ga na velikoj sceni. Od blagajnika u supermarketu do Anfield Roada u samo tri godine! Prava priča o uspjehu!