tek su sad shvatili

Dominik Livaković je primio šest golova, ali za navijače Fenera je najveći heroj

02.12.2023 u 15:39

Bionic
Reading

Fenerbahče je u četvrtak u 5. kolu Konferencijske lige doživio potpunu katastrofu kod danskog Nordsjaellanda, turski je prvak izgubio čak 6:1. I da, na golu Fenera je bio Dominik Livaković...

Dominik Livaković, golman Fenera i 'vatrenih', bio je na utakmici s Nordsjaellandom kao na streljani. Domaća je momčad doslovno razbila neprepoznatljivo loš Fenerbahče, a konačnih 6:1 najbolje oslikava stanje na terenu.

Nije Liviju bilo lako nakon utakmice, primio je šest komada, doživio je totalni potop. No, ipak je po svršetku susreta smogao snage te je otišao do navijača te zatražio oprost.

Svi su očekivali da će ga u Turskoj navijači Fenera 'razapeti', ali dogodilo se baš suprotno. Jer Livi je, bez obzira na šest primljenih golova, bio najbolji pojedinac svoje momčadi. Suigrači su ga jednostavno 'izdali', posebno obrambena linija koja je izgledala kao da igra amatersku ligu, a ne utakmicu Konferencijske lige.

Shvatili su to i navijači koji su sad na društvenim mrežama počeli dijeliti Livijeve fantastične obrane kojima je, bez obzira na šest primljenih golova, spasio Fenerbahče još veće katastrofe.

Statistika kaže da su nogometaši Nordsjaellanda 12 puta pucali u okvir gola, a Dominik Livaković je obranio šest udaraca. Neke od tih obrana su bile sjajne, ali Livi je bio bijesan zbog svega što se događalo na terenu te je u jednom trenutku od muke počeo udarati stativu, a s usana mu se moglo 'pročitati' i nekoliko sočnih psovki. Baš je bio ljutit...

Navijači Fenera na društvenim mrežama sad oduševljeno tvrde kako su njegove reakcije najbolji pokazatelj koliko mu je zapravo stalo do kluba, za razliku od nekih njegovih suigrača koji su se samo tako pomirili s debaklom u Danskoj.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Standings provided by Sofascore