Premier liga ili Istok

Domagoj Vida ima slatke brige; na stolu ima ponude od slavnog engleskog prvoligaša i saudijskih milijunaša koji mu nude plaću iz snova

19.09.2020 u 11:04

Bionic
Reading

Domagoj Vida mogao bi do kraja prijelaznog roka napustiti Bešiktaš koji za njega traži pet milijuna eura

Domagoj Vida mogao bi do kraja ovog prijelaznog roka promijeniti sredinu. Ugovor s Bešiktašem u koji je 2018. godine stigao iz kijevskog Dinama mu vrijedi još dvije godine, ali sada na stolu ima dvije primamljive ponude. Prva se odnosi na velik novac koji mu nude Saudijci.

Saudi Sky Sport piše kako mu je neimenovani saudijski klub ponudio znatno veću plaću od četiri milijuna eura godišnje koliko trenutno zarađuje u Bešiktašu. Ne spominje se točna cifra, ali navodno je ona osjetno veća od ove koju ima u Turskoj.

Ipak, s 31 godinom Vida vjerojatno želi još izazova pa je izvjesnije da će se priključiti West Hamu i okušati se na najvišoj razini engleskog nogometa. Nova sezona Premier lige tek je počela i nekadašnji klub Slavena Bilića želi pojačati obranu. Turski Milliyet piše kako West Ham što prije želi dovesti Vidu i da će već ovih dana krenuti u pregovore s Bešiktašem.

Turci su pak izvjesili cijenu od pet milijuna eura, a navodno je priča dosta ozbiljna. Turci pišu kako je Bešiktaš već spreman na odlazak hrvatskog reprezentativca i da je već dogovorena njegova zamjena. Vida prema njima odlazi u West Ham, a na Vodafone Arenu dolazi Adama Soumarea iz Lillea.