POGODNOSTI ZA ZVIJEZDU

Dođe li u Atletico, Adrianu VIP-tretman u noćnom klubu

23.03.2012 u 22:03

Bionic
Reading

Nekad sjajni nogometaš milanskog Intera Adriano Leite Ribeiro (30) trenutno je bez kluba nakon što mu je otpusnicu sredinom ovog mjeseca uručio Corinthians

Iako mu je ugovor istjecao u lipnju ove godine, klub mu je odlučio i ranije pokazati izlaz. Otkad je u ožujku prošle godine došao iz Rome, kontroverzni se napadač borio s ozljedama i viškom kilograma. Klub ga je, stoga, podvrgao strogoj dijeti, ali ni to očito nije dalo nikakve rezultate.

Sada bivši igrač Fiorentine, Parme i Flamenga traži novi klub, a zanimljivu je ponudu dobio iz Atletico Mineira. Naime, nakon što je predsjednik kluba iz Belo Horizontea Alexandre Kalil pokazao interes za dovođenjem Adriana, istovremeno se oglasio i lokalni noćni klub Santtorini i dodatno začinio stvari ponudivši brazilskom napadaču Vip sobu, besplatno osiguranje i tri privatna konobara ako potpiše za Atletico Mineiro.

Budući je Adriano posljednjih godina više povezan s burnim noćnim životom i izlascima, nego s nogometom, ovakva bi ponuda lako mogla pasti na plodno tlo.