Borba za Europu

Dobre vijesti za navijače Hajduka; osiguran je prijenos europske utakmice s Tobolom, a evo gdje ju možete gledati

21.07.2021 u 13:57

Bionic
Reading

Hajduk će u četvrtak od 21 sat na Poljudu ugostiti Tobol u drugom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a taj susret možete gledati na kanalu Arenasport 1 (MAXtv) uz tekstualni prijenos uživo na tportalu

Hajduk je u novu sezonu HT Prve lige ušao remijem s Lokomotivom 2:2, uz dva gola 22-godišnjeg Jana Mlakara. U međuvremenu su Bili osigurali i potpis Filipa Krovinovića i sada u odličnom ozračju čekaju prvi europski izazov ove sezone.

Lokomotiva - Hajduk 2:2, 1. kolo HT Prve lige (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

U četvrtak će na Poljudu u drugom pretkolu Konferencijske lige ugostiti kazahstanski Tobol koji je ove sezone već odigrala 19 utakmica i to uz samo jedan poraz, 12 pobjeda i šest remija. Time je Tobol zasjeo i na vrh ljestvice u Kazahstanu.

Dobra vijest za navijače Hajduka, barem za one koji neće moći doći na Poljud i uživo podržati svoje miljenike, je da je za ovu utakmicu osiguran TV prijenos. Utakmicu ćete moći pratiti na kanalu Arenasport 1 (MAXtv) uz izravan tekstualni prijenos na tportalu.

Dok čekamo novi europski izazov Hajduka, pogledajte još jednom najbolje golove prvog kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.