NOVI DRAGULJ U MAKSIMIRU

Dino Špehar potpisao za Dinamo, Šimunić na putu

25.08.2011 u 10:21

Bionic
Reading

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić objavio je javnosti da je u Maksimir sletio mladi hrvatski nogometni dragulj Dino Špehar. Također je stariji Mamić ponovio da je sve dogovoreno i s Josipom Šimunićem

Mladi 17-godišnji Dino Špehar novo je pojačanje Dinama. Jedan od najtalentiranijih mladih igrača za čije usluge su se zanimali mnogi europski klubovi pojačao je 'modre'. Tu vijest objavio je Zdravko Mamić na presici u četvrtak. Osim mladog nogometnog dragulja poniklog u Osijeku put Maksimira će i Josip Šimunić.

'Kategorički tvrdim da će Joe Šimunić biti igrač Dinama, on je to rekao i predsjedniku Hajduka Malešu. Postigli smo s njim dogovor davno prije bilo koga, a kada smo u nedjelju saznali da će riješiti pitanje statusa u Hoffenheimu, već u utorak Zoran je sve dogovorio', kazao je na temu hrvatskog reprezentacijskog stopera Zdravko Mamić.

Što se tiče mladog Dine Špehara, on je u maksimirske odaje došao sa svojim ocem i ujedno predsjednikom Osijeka Robertom te cijelom obitelji. Mladi 17-godišnji Špehar s Dinamom je potpisao sedmogodišnji ugovor, a prema riječima Zdravka Mamića, i on će biti prijavljen za nastup u Ligi prvaka

'Jako sam sretan i ponosan što sam u najvećem klubu u Hrvatskoj. Hvala svim trenerima u Osijeku koji su me dosad trenirali. Uvjeren sam da ću iskoristiti priliku', kazao je mladi Špehar.

Mamić je samo kratko kazao da neće dopustiti da Špehar bude pod pritiskom:

'S njim idemo polako i strpljivo. Neće biti pritisaka. Riječ je o jednom od najtalentiranijih igrača s ovih prostora.'