PROBLEMI SA SASTAVOM

Dinamova zvijezda zamalo ostala bez uha; trener otkrio koliko je situacija bila ozbiljna

24.07.2019 u 08:48

Bionic
Reading

Dinamo je u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka slavio na gostovanju u Tbilisiju kod Saburtala 2:0, a jedini problem za Nenada Bjelicu bila je ozljeda Ive Pinta

Portugalski nogometaš ove sezone vratio se u Dinamo, stigao je iz engleskog Norwicha kao slobodan igrač. U prvom europskom nastupu zauzeo je svoje mjesto na desnom boku, ali taj susret nije završio, morao je u 50. minuti iz igre kada ga je zamijenio Mario Šitum.

Razlog preranog izlaska najgori je moguži za svakog nogometaša, Ivo Pinto zadobio je ružnu ozljedu uha. Pokušao je nastaviti, ali jednostavno nije išlo, rana se neije mogla zakrpati.

'Uho mu je otkinuto u dužini od 1,5 centimetra. Liječnici su mu to vrlo brzo zašili, ali loše se osjećao, rekao je da će igrati, ali da će vidjeti da li može. Nakon pet minuta je signalizirao da ipak ne može. Ali Šitum je odigrao odličnu utakmicu, pomogao je kod prvog pogotka. jako sam zadovoljan s njim ', rekao je trener Nenad Bjelica.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Detaljniji pregled u Zagrebu pokazat će koliko je stanje ozbiljno, ali za vjerovati je da će Pinto biti spreman za uzvrat 30. srpnja, jer kod takvih ozljeda igrači dobivaju zaštitu na glavi.

U slučaju da Pinto neće moći pomoći 'modrima' u Zagrebu bit će to novi veliki problem za Dinamovg trenera koji je i u Gruziji bio bez čak devetorice igrača (Zagorac, Moharrami, Dilaver, Theophile, Gvardiol, Andrić, Stojanović, Olmo i Moubandje) od kojih su mnogi standardni prvotimci.

  • +11
Saburtalo - Dinamo, 2. pretkolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL