PROCIJENITE SAMI

[ANKETA] Je li Dinamo drastično oštećen u završnici utakmice u Gruziji?

24.07.2019 u 08:20

Bionic
Reading

Dinamo je u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka slavio na gostovanju u Gruziji kod Saburtala 2:0. Razlika je mogla biti i veća, ali je 'modrima' u zadnjim trenucima utakmice poništen treći pogodak

Golove za hrvatskog prvaka zabili su Mislav Oršić u 67. minuti, te Bruno Petković iz kaznenog udarca u 78. minuti. Mreža domaće momčadi tresla se i u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Damian Kadzior je poslije ubačaja s desne strane nadskočio obrambenog igrača i pogodio iz blizine glavom. Sudac je prvo priznao pogodak, ali je ga je nakon konzultacija poništio te je ostalo 2:0 za Dinamo.

  • +11
Saburtalo - Dinamo, 2. pretkolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Je li Dinamo oštećen odnosno je li pogodak bio regularan ostajvljamo vama da procijenite u našoj anketi na krjau teksta, a sporni trenutak možete vidjeti u sažetku na 10:40.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Uzvratni susret je 30. srpnja pred praznim tribinama stadiona Maksimir zbog Uefine kazne. 'Modri' su kažnjeni zbog rasističkog ponašanja dijela publike, korištenja pirotehnike, bacanja predmeta u teren i blokiranih prolaza na tribinama u prvoj utakmici osmine finala Europske lige protiv Benfice 7. ožujka u Zagrebu.